Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Asbest saneren in Gent

Home >> Asbest saneren Gent

In het geval van asbest in uw pand rekent u voor het saneren op ons team uit Gent. Bij Asbest Services beschikken we over de juiste middelen en ervaring om dit probleemloos voor u te regelen. Of u nu een grote opdracht of een eerder kleine taak voor ons uit Gent heeft klaarliggen; wij helpen u graag bij het saneren van het aanwezige asbest. Schakel onze klantgerichte service in.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Asbest volledig volgens de regelgeving saneren te Gent

De gezondheidsrisico’s die asbest met zich meebrengt zorgen ervoor dat u best snel ingrijpt wanneer u dit opmerkt in uw pand. Misschien merkt u losgebonden asbest op of heeft u nog oude golfplaten in uw constructie. In beide gevallen staan wij te Gent klaar om dit op vakkundige wijze voor u te saneren. Hierbij rekent u op de diensten van een erkend asbestverwijderaar en verloopt alles volgens de relevante regelgeving. In het geval van ernstige calamiteiten zijn wij 24/7 beschikbaar om u hulp aan te bieden.

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Contacteer ons team

Om het asbest in uw pand snel en vakkundig te laten saneren, schakelt u ons team uit Gent in. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0)9 238 25 80, via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@asbestservices.be. Daar kunt u een afspraak maken, maar eveneens terecht voor al uw vragen.