Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Asbest laten verwijderen in Gent

Home >> Onze diensten

Als u asbest wilt laten saneren en verwijderen, dan kunt u hiervoor terecht bij de firma Asbest Services uit Gent. Onze firma heeft jarenlange ervaring in asbestsanering en asbestverwijdering en zet zijn kennis graag voor u in tijdens het verwijderen van asbest. Wij beschikken over de juiste middelen en ervaring om uw asbestprobleem snel en vakkundig op te lossen. Of u nu een grote opdracht of een eerder kleine taak, zoals het verwijderen van asbestplaten, voor ons heeft klaarliggen; onze firma helpt u graag bij het saneren en verwijderen van het aanwezige asbest. Schakel onze klantgerichte service in.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Asbest, zoals asbestplaten, laten verwijderen volgens de regelgeving

Asbest is schadelijk voor de gezondheid. Daarom grijpt u het best snel in wanneer u dit opmerkt in uw pand. Wij komen snel langs om asbest te saneren en verwijderen, zodat u na de asbestverwijdering van een veilige omgeving kunt genieten. Misschien merkt u losgebonden asbest op? Of heeft u nog oude golfplaten in uw constructie die asbest bevatten? In beide gevallen staan wij klaar om het asbest op vakkundige wijze voor u te saneren. Hierbij rekent u op de diensten van een erkend asbestverwijderaar en verloopt alles volgens de relevante regelgeving en met oog op het bewaken van de veiligheid van u, uw naasten en uw omgeving. U kunt erop rekenen dat het verwijderen van asbestplaten snel en secuur verloopt. In het geval van ernstige calamiteiten zijn wij 24/7 beschikbaar om u hulp aan te bieden en komen wij snel langs voor asbestsanering of asbestverwijdering. Het is zelf mogelijk om een subsidie aan te vragen als ondersteuning als u asbest wilt laten verwijderen. Vraag ons hier gerust meer informatie over.

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Contacteer onze firma om asbest te verwijderen

Bent u nog op zoek naar een specialist is asbestsanering en asbestverwijdering? Dan zijn wij uw ideale partner om bijvoorbeeld asbestplaten te verwijderen of om asbest te saneren. Wilt u meer weten over de prijs van het laten verwijderen van asbest? Neem dan contact met ons op via +32 (0)9 238 25 80. U kunt dan al uw vragen stellen, een offerte laten opmaken of meteen een afspraak maken om asbest zo snel mogelijk te laten verwijderen. Wij staan als expert in asbestverwijdering voor u klaar en bieden de beste dienstverlening aan!

Asbest golfplaten verwijderen

Wanneer u nog over asbest golfplaten in uw constructie of pand beschikt, is het zaak om deze snel en veilig te verwijderen. Reken hierbij op de diensten van Asbest Services uit Gent.

Meer info

Asbest vloerbedekking en lijm verwijderen

Wanneer er asbest in uw vloerbedekking zit, of deze is vastgelijmd met asbesthoudende lijm is het belangrijk om dit snel te laten verwijderen. Asbestvezels brengen namelijk heel wat gezondheidsrisico’s met zich mee.

Meer info

Losgebonden asbest verwijderen/saneren

Bij losgebonden asbest is het van belang om een professional in te schakelen die dit veilig verwijdert. Wanneer uw pand asbest bevat en dient gesaneerd te worden, staat Asbest Services voor u klaar als betrouwbaar gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf.

Meer info

Asbest isolatie verwijderen

Chauffage, warm- en koudwaterleidingen werden massaal geïsoleerd en afgewerkt met asbesthoudende gipsisolatie.

Meer info

Asbest verwijderen na brand

Asbest verwijderen na een brand gebeurt enkel op een veilige manier wanneer u professionals inschakelt. Bij Asbest Services te Gent hebben wij al vele jaren ervaring met de gevaren en risico’s van asbest.

Meer info