Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Asbest verwijderen aan een goede prijs

Home >> Asbest verwijderen prijs

Heeft u last van asbest en wilt u deze laten verwijderen aan een goede prijs? Dan klopt u met een gerust hart aan bij Asbest Services uit Gent. Ons bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in het oplossen van zowel kleine als grote asbestproblemen. Aan het verwijderen van asbest is natuurlijk een prijs verbonden, maar wij zorgen ervoor dat steeds een eerlijke prijs betaalt.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Vakkundig asbest laten verwijderen aan een eerlijke prijs

Zit u met een asbestprobleem dat u zo snel mogelijk wilt laten oplossen? Schakel dan onze erkende asbestverwijderaars met jarenlange ervaring in. Wat precies de prijs is voor het verwijderen van asbest, hangt af van de grootte van het project. Daarom komen wij graag bij u langs om het asbestprobleem te analyseren en stellen wij een offerte op maat op. Hoe dan ook kunt u erop rekenen dat u bij ons steeds een eerlijke prijs betaalt voor het laten verwijderen van asbest. Wist u trouwens dat u bij de Vlaamse overheid een subsidie kunt aanvragen als ondersteuning? Ook hierover vertellen wij u graag meer.

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Informeer naar de prijs

Wilt u meer weten over de prijs voor het verwijderen van asbest? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32 (0)9 238 25 80. U kunt dan meteen een afspraak maken, dan komen wij snel langs om een offerte op te stellen aan de hand van uw specifieke situatie.