Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Over ons

Home >> Over ons

Asbest services is opgericht in 2013 en is gespecialiseerd in het verwijderen en saneren van alle soorten asbest: spuitasbest, asbestkarton, asbestkoord, pleisterwerk, leidingisolatie, vinyl vloerbekleding, zwarte lijm, pakkingsmateriaal, … . Als jarenlange betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven brengen wij elke asbestsanering tot een goed einde. Als erkend asbestverwijderaar beschikken wij over de nodige certificaten & knowhow. Wij maken het verschil door volop in te zetten op veiligheid, professionalisme & een correcte service. Door continu onze werkwijze , klantenservice & veiligheidsvoorwaarden te verbeteren dragen we bij tot een asbestvrije samenleving. Ontdek hoe wij als erkend asbestverwijderaar te werk gaan. Voor elke situatie kiest Asbest Services steeds voor de beste oplossing.

Wij helpen u graag verder!

foto verboden toegang

ONZE WAARDEN:

Veiligheid
Of het nu gaat over het verwijderen of saneren van losgebonden of asbesthoudende toepassingen zoals: vloerbekleding, daken, isolatie, pleisterwerk, … . Veiligheid van milieu, omgeving & mensen is prioritair wanneer we bezig zijn met een project waarbij er   asbest aan te pas komt. Zo wordt er bij aanvang van elk project een risicoanalyse op maat gemaakt, waardoor   potentiële gevaren geminimaliseerd worden. Onze opgeleide mensen volgen steeds de voorgeschreven   veiligheidsnormen & passen de juiste technieken toe tijdens het verwijderen of saneren van asbest.

Professionaliteit
Asbest Services uit Gent staat synoniem voor professionalisme. Dit kan zowel met advies zijn omtrent geplande werken als met onze expertise ter plaatse wanneer u effectief asbest wil laten verwijderen. Wij   voeren de werken altijd uit volgens de regels van de kunst & binnen het wettelijk kader.

Correcte service
Wanneer u met Asbest Services in zee gaat wordt u van A tot Z ontzorgt. Dit start bij het goed analyseren van de situatie & duidelijke transparante communicatie. Hierna ontvangt u onze gratis offerte op maat zonder   verbintenis. Vanaf het moment dat wij tot een overeenkomst komen, gaan wij over tot de correcte uitvoering   van de werken. Tijdens dit proces zijn wij altijd 24/7 bereikbaar moest u bijkomende vragen hebben.

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen