Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Asbest uit uw isolatie verwijderen

Home >> Asbest isolatie verwijderen

Asbest dat vrijkomt in uw isolatie is een reƫel gezondheidsgevaar en dient u snel en veilig te verwijderen. Hiervoor onderneemt u zelf het best geen actie maar rekent u op een ervaren specialist. Bij Asbest Services in Gent staan wij klaar om zowel grote als kleine projecten te helpen. Twijfel daarom zeker niet om ons te raadplegen om de asbest uit uw isolatie te verwijderen.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Laat asbest uit uw isolatie verwijderen door ons team

Onzichtbare asbestdeeltjes kunnen bij inademing voor gezondheidsproblemen zorgen. Daarom is het belangrijk om bij bijvoorbeeld losgebonden asbest uit uw isolatie snel te handelen en ons in te schakelen om dit te laten verwijderen. Als erkende asbestverwijderaar gaan we altijd volgens de regelgeving aan de slag.

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Contacteer ons om een afspraak te maken

Als u asbest wilt laten verwijderen uit uw isolatie, maakt u het best een afspraak met onze medewerkers. Bij calamiteiten is het zelfs mogelijk om ons 24/7 te bereiken, zodat we u snel een oplossing aanreiken. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0)9 238 25 80, stuur een e-mail naar info@asbestservices.be of vul het online contactformulier in.