Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Asbest uit uw isolatie verwijderen

Home >> Asbest isolatie verwijderen

Asbest dat vrijkomt in uw isolatie is een reëel gezondheidsgevaar en dient u snel en veilig te laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf. Gipsisolatie met asbestvezels in gemengd, meestal terug te vinden in kelders, was een veelgebruikte vorm om chauffageleidingen te isoleren. Dit is niet-hechtgebonden en mag u als particulier niet zelf verwijderen. Enkel erkende bedrijven, zoals Asbest Services uit Gent, mogen deze asbesttoepassing verwijderen. Daarnaast zijn veel van deze leidingen door de jaren heen beschadigd, waardoor er vezels vrijkomen die een gevaar vormen voor de gezondheid.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Laat asbest uit uw isolatie verwijderen door ons team

Chauffages en warm- en koudwaterleidingen werden massaal geïsoleerd en afgewerkt met asbesthoudende gipsisolatie. Deze gips bevat naast Chrysotiel ook in vele gevallen Amosiet-vezels. Door verwering en slijtage, eigen aan gebruik en beschadigingen, is de kans op vrijgave van deze vezels zeer reëel. Deze toepassing valt onder niet-hechtgebonden asbest en mag u daarom niet zelf verwijderen. Enkel erkende bedrijven zoals Asbest Services mogen dit onder strikte voorwaarden doen. Asbest dat vrijkomt, is een reëel gezondheidsgevaar en dient u snel en veilig te laten verwijderen. Hiervoor rekent u op een ervaren specialist. Bij Asbest Services staan wij klaar om u bij zowel grote als kleine projecten te helpen. Twijfel daarom zeker niet om ons te raadplegen om de asbest vakkundig te laten verwijderen. Een offerte is altijd gratis en zonder verplichtingen. Als erkende asbestverwijderaar gaan we altijd volgens de regelgeving aan de slag.

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Contacteer ons om een afspraak te maken

Als u asbest wilt laten verwijderen uit uw isolatie, maakt u het best een afspraak met onze medewerkers. Bij calamiteiten is het zelfs mogelijk om ons 24/7 te bereiken, zodat we u snel een oplossing aanreiken. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0)9 238 25 80 of vul het contactformulier in. Tevens schakelt u ons in voor het verwijderen van losgebonden asbest.