Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Losgebonden asbest verwijderen

Home >> Losgebonden asbest verwijderen

Bij losgebonden asbest is het van belang om een professional in te schakelen om dit veilig te verwijderen. Wanneer uw pand asbest bevat en dient gesaneerd te worden, staat Asbest Services uit Gent voor u klaar als betrouwbaar gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf. Wij nemen alle veiligheidsmaatregelen in acht en hebben de middelen en expertise om elke opdracht op een verantwoorde manier uit te voeren. Daarbij zijn wij bereid om zowel de grote als kleine opdrachten aan te nemen. Op die manier kan iedereen bij ons terecht om losgebonden asbest te laten verwijderen.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Losgebonden asbest verwijderen op een vakkundige manier

Als erkende asbestverwijderaars weten wij hoe we op een veilige en verantwoorde manier het losgebonden asbest in uw pand te verwijderen. Hierbij is het vooral belangrijk om zelf niet in actie te schieten. Als u onzichtbare asbestdeeltjes inademt, kan dit heel wat gezondheidsproblemen met zich meebrengen. Wees daarom op uw hoede en schakel een specialist in voor het verwijderen van:

Golfplaten;

Isolatie;

Pleisterwerk;

Vloerbedekking.

Bij calamiteiten rekent u op onze 24/7 service voor een snelle oplossing.

 

 

 

foto verboden toegang

Losgebonden asbestplaat

Bij losse asbest heeft u het bijkomende nadeel dat de asbestvezels sneller loslaten en in de lucht vrijkomen. Zeker bij toepassingen waar de asbestvezels gevlochten zijn en niet verwerkt, is er 100 procent zekerheid van rondzwevende asbestvezels bij gebruik.

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Contacteer onze medewerkers

Wanneer u losgebonden asbest tegenkomt in uw pand, rekent u op ons om dit snel te verwijderen. Maak hiervoor een afspraak bij onze medewerkers. Neem contact met ons op via +32 (0)9 238 25 80 of vul het contactformulier in. Daar beantwoorden wij ook al uw andere mogelijke vragen over het saneren van asbest.