Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Losgebonden asbest verwijderen

Home >> Losgebonden asbest verwijderen

Bij losgebonden asbest is het van belang om snel te handelen en een professional in te schakelen om dit veilig te verwijderen. Bij Asbest Services in Gent hebben wij de middelen en het ervaren personeel om deze opdracht op een verantwoorde manier uit te voeren. Daarbij zijn wij bereid om zowel de grote als kleine opdrachten aan te nemen. Op die manier kan iedereen bij ons terecht om losgebonden asbest te laten verwijderen.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Losgebonden asbest verwijderen op een vakkundige manier

Als asbestverwijderaar weten wij hoe we op een veilige en verantwoorde manier het losgebonden asbest in uw pand te verwijderen. Hierbij is het vooral belangrijk om zelf niet in actie te schieten. Als u onzichtbare asbestdeeltjes inademt, kan dit heel wat gezondheidsproblemen met zich meebrengen. Wees daarom op uw hoede bij golfplaten, isolatie of vloerbedekking in oudere panden. Bij calamiteiten rekent u op onze 24/7 service voor een snelle oplossing.  

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Contacteer onze medewerkers

Wanneer u losgebonden asbest tegenkomt in uw pand, rekent u op ons om dit snel te verwijderen. Maak hiervoor een afspraak bij onze medewerkers. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0)9 238 25 80, via het online contactformulier of via info@asbestservices.be. Daar beantwoorden wij ook al uw andere mogelijke vragen over het saneren van asbest.