Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Asbest golfplaten verwijderen

Home >> Asbest golfplaten verwijderen

Wanneer u nog over asbest golfplaten of dakplaten op uw constructie of pand beschikt, is het belangrijk om deze zo snel en veilig mogelijk te laten verwijderen. Reken hierbij op de diensten van Asbest Services uit Gent. Als erkende asbestverwijderaar weten wij op vakkundige wijze en volgens de regelgeving de asbest golfplaten of dakplaten te verwijderen. Laat ons snel weten wat wij voor u kunnen betekenen.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Asbest golfplaten of dakplaten laten verwijderen door specialisten

Asbest golfplaten zijn de meest gebruikte asbesttoepassing in onze samenleving. U komt ze nog overal tegen. Vooral bij boeren op hun stallen liggen er nog aanzienlijke hoeveelheden, maar ook op daken, schuren en tuinhuizen vindt u nog asbest terug. Door de gezondheidsrisico’s is het van groot belang dat u uw pand nakijkt op asbestrijke stoffen. Door de verwering van deze platen zijn de gezondheidsrisico’s toegenomen en kan men nog amper spreken van hechtgebonden toepassingen. U verwijdert deze platen het best niet zelf omwille van de risico’s. Gelukkig kunt u uw asbest golfplaten of dakplaten, maar eveneens andere materialen zoals vloerbedekking en isolatie, door ons team laten verwijderen. Het is namelijk altijd aangewezen dit te doen voor u uw pand te koop of te huur beschikbaar stelt. Asbest Services biedt bovendien service op maat aan. In noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Maak een afspraak voor het laten verwijderen van asbest dakplaten

Sta ons toe om uw asbest golfplaten of dakplaten op een verantwoorde en gespecialiseerde manier te verwijderen. Zo hoeft u zelf geen onnodige risico’s te nemen. Neem contact op met ons team door te bellen naar +32 (0)9 238 25 80, door een e-mail te sturen naar info@asbestservices.be of door het online contactformulier in te vullen. Vervolgens helpen we u graag bij het saneren van asbest in uw pand of constructie en maken we alles weer veilig voor de gezondheid.