Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Selecteer een pagina

Asbest golfplaten verwijderen

Home >> Asbest golfplaten verwijderen

Wanneer u nog over asbest golfplaten in uw constructie of pand beschikt, is het zaak om deze snel en veilig te verwijderen. Reken hierbij op de diensten van Asbest Services uit Gent. Als erkende asbestverwijderaar weten wij op vakkundige wijze en volgens de regelgeving de asbest golfplaten te verwijderen.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Asbest golfplaten laten verwijderen door specialisten

Door de gezondheidsrisico’s is het van groot belang dat u uw pand nakijkt op asbestrijke stoffen. Vervolgens kunt u uw asbest golfplaten, maar eveneens andere materialen zoals vloerbedekking en isolatie, door ons team laten verwijderen. Dat is altijd aangewezen voordat u bijvoorbeeld uw pand te koop of te huur beschikbaar stelt. Wij staan hierbij klaar voor zowel de grote als de kleine opdrachten met service op maat. In noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Maak een afspraak

Sta ons toe om uw asbest golfplaten op een verantwoorde en gespecialiseerde manier te verwijderen. Zo hoeft u zelf geen onnodige risico’s te nemen. Neem contact op met ons team door te bellen naar +32 (0)9 238 25 80, door een e-mail te sturen naar info@asbestservices.be of door het online contactformulier in te vullen. Vervolgens helpen we u graag bij het saneren van asbest in uw pand of constructie en maken we alles weer veilig voor de gezondheid.