Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Asbest golfplaten laten verwijderen

Home >> Asbest golfplaten verwijderen

Asbest golfplaten of dakplaten op uw constructie of pand, laat u het best zo snel mogelijk verwijderen. Reken hiervoor op Asbest Services uit Gent. Wij hebben jarenlange ervaring in bijvoorbeeld het verwijderen van asbest op uw dak en gaan steeds veilig en vakkundig te werk. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Snel en vakkundig asbest golfplaten of dakplaten laten verwijderen

Asbest golfplaten zijn de meest gebruikte asbesttoepassing in onze samenleving. U komt ze nog overal tegen. Vooral bij boeren op hun stallen liggen er nog aanzienlijke hoeveelheden, maar ook op daken, schuren en tuinhuizen vindt u nog asbest terug. Door de gezondheidsrisico’s is het van groot belang dat u uw pand nakijkt op asbestrijke stoffen. Door de verwering van deze platen zijn de gezondheidsrisico’s toegenomen en kan men nog amper spreken van hechtgebonden toepassingen. Asbest op uw dak verwijderen, doet u het best niet zelf omwille van de risico’s. Gelukkig kunt u uw asbest golfplaten of dakplaten, maar eveneens andere materialen zoals vloerbedekking, door ons team laten verwijderen. Bij het verwijderen van astbest golfplaten of dakplaten gaan wij steeds veilig te werk, zodat u en uw omgeving geen gevaar loopt. Asbest Services biedt bovendien service op maat aan. In noodgevallen zijn wij als erkende asbestverwijderaars 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Maak een afspraak om asbest van uw dak te laten verwijderen

Heeft u asbest golfplaten of dakplaten die u zo snel mogelijk wilt laten verwijderen? Of wilt u asbest uit isolatie laten verwijderen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)9 238 25 80 of door een e-mail te sturen naar info@asbestservices.be. Onze experts komen dan snel langs om asbest van uw dak te verwijderen en maken alles weer veilig voor de gezondheid. Bovendien beantwoorden we graag al uw vragen over het verwijderen van asbest. Op onze professionaliteit kunt u rekenen!