Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Asbest uit uw vloerbedekking verwijderen

Home >> Asbest vloerbedekking verwijderen

Wanneer er asbest in uw vloerbedekking zit, of deze is vastgelijmd met asbesthoudende lijm, is het belangrijk om dit snel te laten verwijderen. Asbestvezels brengen namelijk heel wat gezondheidsrisico’s met zich mee. Deze toepassingen mag u niet zelf verwijderen, dit mag enkel door een erkend bedrijf worden gedaan. Bij Asbest Services uit Gent helpen we u graag om deze asbesthoudende bouwmaterialen op een veilige manier te verwijderen. De asbest uit uw vloerbedekking verwijderen wij zonder problemen conform de normen.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Laat asbest veilig uit uw vloerbedekking verwijderen door ons ervaren team

Als er asbest in uw vloerbedekking zit, is het niet verstandig om dit zelf proberen te verwijderen. Losgebonden asbest is namelijk niet zichtbaar voor het blote oog en kan voor gezondheidsproblemen zorgen wanneer u het inademt. De asbest in vloerbedekking komt vooral veel voor in vinylvloerbedekking of in de zwarte lijm waarmee het is vastgezet. De asbest is te herkennen aan de viltachtige onderlaag wat lijkt op karton. Bij zowel grote als kleine opdrachten rekent u op ons team om deze klus te klaren. Onze ervaren en erkende asbestverwijderaars zoeken altijd naar de beste oplossing en informeren u uitvoerig over het uitgevoerde werkproces. Bij noodgevallen, zoals bijvoorbeeld een brand, staan wij eveneens 24/7 klaar om u te hulp te schieten.

foto verboden toegang

© rv

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Neem contact met ons op

In het geval van asbest in uw vloerbedekking of in uw isolatie weten wij precies hoe dit op de meest effectieve en veilige manier te verwijderen. Neem daarom contact met ons op en maak een afspraak om dit in orde te brengen. U bereikt onze medewerkers door te bellen naar +32 (0)9 238 25 80 of door het contactformulier in te vullen.