Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Asbest verwijderen na brand

Home >> Asbest verwijderen na brand

Asbest verwijderen na een brand gebeurt enkel op een veilige manier wanneer u professionals inschakelt. Bij Asbest Services te Gent hebben wij al vele jaren ervaring met de gevaren en risico’s van asbest. Hierbij helpen we zowel bij grote als bij kleine opdrachten. Twijfel daarom niet om ons in te schakelen om asbest te verwijderen na een brand.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Snel ter plekke om asbest te verwijderen na brand

Om zo veilig mogelijk asbest te verwijderen na brand is het van belang om snel ter plaatse te zijn. Maak daarom gebruik van onze 24/7 service, waarbij u ons op elk moment kunt bereiken en we snel met een oplossing voor uw probleem komen. Hierbij vertrouwt u op onze erkende dienstverlening en gebeurt alles volgens desbetreffende regelgeving. Zo zorgen we dat alle losgebonden asbest behandeld wordt en kijken we hoe we asbest golfplaten op een goede manier kunnen verwijderen. Doe een beroep op onze specialisten.

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Neem contact met ons op

Als u op ons wilt rekenen om asbest te verwijderen na een brand, neemt u snel contact met ons op. Via info@asbestservices.be, het telefoonnummer +32 (0)9 238 25 80 of het online contactformulier bereikt u onze medewerkers. Contacteer ons om een afspraak te maken of om al uw mogelijke vragen te stellen.