Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Asbest verwijderen na brand

Home >> Asbest verwijderen na brand

Asbest verwijderen na een brand gebeurt enkel op een veilige manier wanneer u professionals inschakelt. Bij Asbest Services in Gent hebben wij al vele jaren ervaring met de gevaren en risico’s van asbest. Niemand wil getroffen worden door een brand. Komt er ook nog asbest vrij bij deze brand? Dan heeft u professionele bijstand nodig. Wij bij Asbest services helpen u daarbij en zijn snel ter plaatse. Dankzij onze ervaring en autonome mobiele unit kunnen wij alle situaties aan. In samenspraak met de overheid, brandweer en eventuele crisiscellen pakken wij de problemen vakkundig aan zodat verder onheil vermeden wordt.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Snel ter plekke om asbest te verwijderen na brand

Om zo veilig mogelijk asbest te verwijderen na brand, storm of waterschade is het van belang om snel ter plaatse te zijn. Maak daarom gebruik van onze 24/7 service, waarbij u ons op elk moment kunt bereiken en we snel ter plekke zijn met ons FAST-team om het asbestprobleem in te dijken. Hierbij vertrouwt u op onze erkende dienstverlening en gebeurt alles volgens desbetreffende regelgeving. Zo zorgen we dat alle losgebonden asbest behandeld wordt. Daarnaast bekijken we hoe we asbest golfplaten op een goede manier kunnen verwijderen. Doe een beroep op onze erkende asbestverwijderaars en geniet snel van een asbestvrije omgeving.

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Neem contact met ons op

Als u op ons wilt rekenen om asbest te verwijderen na een brand, neemt u het best snel contact met ons op. Dit kan via info@asbestservices.be of door te bellen naar +32 (0)9 238 25 80. U kan dan meteen een afspraak maken of al uw mogelijke vragen stellen. Wij helpen u graag verder en zetten onze expertise graag voor u in.