Offerte aanvragen

In noodgevallen maakt u zelfs gebruik van onze 24/7 service

Subsidie voor asbest verwijderen

Home >> Subsidie asbest verwijderen

Wist u dat u een subsidie kunt aanvragen als u asbest gaat laten verwijderen? Vaak is hier een hoge kost aan verbonden en daarom zorgt de overheid voor de nodige ondersteuning op dit vlak. Asbest Services uit Gent vertelt u graag meer over deze subsidie en is meteen uw ideale partner om uw asbestprobleem op te lossen.

  • Voor alle vragen zijn we 24/7 bereikbaar
  • ISO & VCA gecertificeerd en erkend aannemer
  • Wij regelen aanvragen milieuvergunningen

Een subsidie aanvragen voor u asbest laat verwijderen

Gaat u een pand slopen of renoveren dat gebouwd is voor 2001 en heeft u een asbestprobleem? Schakel dan onze erkende asbestverwijderaars met jarenlange ervaring in. Wij weten precies hoe we uw constructie of pand snel en vakkundig asbestvrij kunnen maken. Uiteraard volgen we hierbij steeds de opgelegde regelgeving om een veilige omgeving te garanderen. Vooraleer u asbest laat verwijderen, kunt u een subsidie aanvragen. Deze subsidie is er zowel voor particulieren als ondernemingen en biedt ondersteuning bij asbestverwijdering, aangezien hier heel wat kosten aan verbonden zijn. Wilt u weten wat de prijs is voor het verwijderen van asbest? Contacteer ons, dan stellen wij graag een offerte voor u op.

foto verboden toegang

Wij bieden een totaal dienstenpakket

Asbest verwijderen na brand

Asbest vloerbedekking verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Losgebonden asbest verwijderen

Vraag tijdig uw subsidie aan

Als u asbest gaat laten verwijderen, vergeet dan zeker niet om een subsidie aan te vragen bij de Vlaamse overheid. Heeft u hier nog vragen over? Aarzel dan niet om ze ons te stellen. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen of telefonisch via +32 (0)9 238 25 80. Wij staan voor u klaar en geven u graag meer informatie over onze service en de subsidie voor het verwijderen van asbest.